Aanloop Exotische Markt

Kom de wereld ontdekken!

Let op! Opwarmertje voor de Exotische markt van 30 juni. Dus op deze dag geen marktkramen aanwezig!

Van 13 tot 17 uur gratis workshops om in wereldse sferen te komen:
13.00 – 14.00 uur | Workshop Tai Chi Chuan & Qi Gong gegeven door Jiar Anber van Tai Chi Roosendaal
14.15 – 15.15 uur | Mantra zingen onder begeleiding van Atmapriya van EcoVilla in Essen 15.30 – 16.30 uur | Afrikaanse Dans met Stanley Ijama van Dansschool HKM uit Bergen op Zoom

Jiar Anber

Jiar Anber opent deze middag met Qi Gong, kom jij het meebeleven?

Jiar is al vele jaren woonachtig in Roosendaal en heeft TAI CHI Roosendaal opgericht. Zijn reis vanuit Irak naar Nederland bracht hem bij zijn passie voor Tai Chi, een unieke manier om mensen van allerlei achtergronden samen te brengen d.m.v. ontspannen bewegen.

In zijn lessen biedt hij twee hoofdstijlen aan, QI GONG voor gezondheid en TAI CHI CHUAN die de krijgskunstaspecten verkent. Deze praktijken zijn diepgeworteld in de Yin en Yang filosofie, waarbij het draait om balans en harmonie, niet om confrontatie. QI, de levensenergie die centraal staat in de oefeningen, helpt om fysiek en mentaal sterker en flexibeler te worden. Hij zorgt ervoor dat zijn lessen zowel elementen van Qi Gong als Tai Chi Chuan bevatten, afgesloten met een meditatieve sessie om de maand.

Bij Tai Chi Roosendaal wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit, eerlijkheid, en een ontspannen sfeer. Of je nu beginner bent of al meer ervaren, Jiar nodigt je uit om de dynamiek van beweging en de rust van stilte samen te ervaren. Kom erbij en ontdek hoe Tai Chi ook jouw leven kan verrijken.

Voor meer informatie zie: https://taichiroosendaal.nl/

Atmapriya

Kom jij mee luisteren en zingen tijdens het Mantra zingen met Atmapriya?

Atmapriya is een muzikant, holistisch therapeut en yoga wetenschapper die studies deed in Australië, Nieuw-Zeeland en India en daar een passie ontwikkelde voor de oefening van 'Kirtan' oftewel samen mantra zingen 'call en response'. Mantra zijn Sanskriet frases die positieve boodschappen uitdrukken en diepe kwaliteiten ontwikkelen. Kirtan is een manier om de emoties te kanaliseren en de innerlijke verbinding en harmonie van een groep te versterken.

Atma is tevens hoeder van de EcoVilla in Essen, een duurzaam renovatieproject en ontmoetingshuis voor levenskunst, natuurverbinding en gemeenschapsontwikkeling, waar hij ook maandelijks een Mantra Avond organiseert. De EcoVilla bevindt zich in de Wildertse Duintjes en biedt ook wekelijkse yoga en kung-fu aan en maandelijkse activiteiten zoals zweethutten, sauna-avondjes, klankreizen, volkskeuken en ceremonies.

Kijk voor meer info op: www.ecovilla-essen.be

All the way from Africa!

Stanley Ijama is geboren en getogen in Nigeria en heeft de afgelopen 10 jaar op de prachtige Kaapverdische eilanden gewoond. Hij is nog maar net een jaar in Nederland en maakt van elke performance een feestje! Zijn geweldige Afrikaanse dansstijlen zoals o.a. Afro, Funana, Traditionele dans in combinatie met zijn enthousiaste energie maakt dat hij elke gelegenheid verandert in een waar dansfeestje! Stanley danst al zijn hele leven en geeft groepslessen in Bergen op Zoom, dansworkshops op locatie en treedt regelmatig op verschillende evenementen.

Kijk voor meer informatie op http://www.hkmafricandance.nl/

Stanley Ijama
Stanley Ijama

Zaterdag
29 juni 2024
13.00 - 17.00 uur

Aanloop Exotische Markt
Tai Chi Roosendaal
Jiar Anber
Atmapriya
Atmapriya
Atmapriya
Atmapriya
Atmapriya
Atmapriya
Aanloop Exotische Markt