Over de Punchline

Comedy- en cabaretclub voor jongeren in Roosendaal

Over de Punchline is de eerste comedy- en cabaretclub voor jongeren in Roosendaal. Volgens sommige is het de beste gebeurtenis sinds de ontdekking van ons dagelijks brood! Comedy is in da House…. Euh …..in het Openluchttheater!

Jongeren uit Roosendaal dagen zichzelf uit om u te vermaken. Hierbij worden ze bijgestaan door al meer geroutineerde kleinkunstmakers én door niemand minder dan Marlies Bloemen, die 18 maart jl. de juryprijs van het Griffioen/De Stoep Cabaret Festival in ontvangst mocht nemen….. Laat je verrassen en verbazen door deze nu al gevarieerde en leuke avond.

Marlies Bloemen

Marlies Bloemen won de Juryprijs van het Griffioen/De stoep Cabaretfestival 2024. Ze is zangeres en theatermaker en studeerde hiervoor in 2018 af aan de master Muziektheater van Fontys. Met haar eindexamenvoorstelling speelde ze o.a. op Theaterfestival Boulevard en met haar debuutvoorstelling meerdere reeksen in het TapasTheater. Nu gaat ze door het land met haar nieuwe voorstelling Goed genoeg.

Over de voorstelling Goed genoeg

Wat als de hele wereld gefixeerd lijkt op liefde en seksualiteit en jij niet? Wat als je niet weet in welk hokje je past? Heb je dan een probleem of is de wereld dan het probleem? En mag iets niet weten ook goed genoeg zijn? De voorstelling Goed genoeg van zangeres en theatermaker Marlies Bloemen is een zoektocht naar eerlijk zijn en jezelf zijn. Ook al voldoet dat niet altijd aan wat de maatschappij verwacht.

Wesley Embregts

Als kleine jongen wist Wesley het zeker: Ik word profvoetballer én cabaretier. Geen bal in zijn buurt blijft onaangeraakt. Geen open podium wordt overgeslagen. In zijn tienerjaren besluit hij helemaal voor een sportcarrière te gaan, maar tevergeefs… Na wat omzwervingen herontdekt de geboren Roosendaler zijn liefde voor theater maken en besluit hij zich in te schrijven bij de Koningstheateracademie. Daar volgt hij inmiddels de Playground opleiding die is ondergebracht bij Huis73. De switch van het veld naar het podium bevalt Wesley uitstekend. Waar hij voorheen het publiek langs de zijlijn op de banken kreeg is hem dat nu ook in de theaterzalen toevertrouwd. Prettige wedstr… uh… fijne voorstelling! 

Tomesh Beumken

Tomesh Beumken onderscheidt zich door zijn unieke mengeling van humor, muziek, persoonlijke verhalen en zijn omgang met de Nederlandse taal. Met rake observaties en anekdotes weet hij zijn publiek op vele manieren te raken. Tomesh is een beginnende kleinkunstenaar die een deeltijdopleiding tot cabaretier/kleinkunstenaar volgt in Den Bosch

Tomesh Beumken

Bryan van Brink

Bryan's fascinatie voor de kleine menselijke strubbelingen laat zien dat zelfs de meest alledaagse momenten een diepere betekenis kunnen krijgen. Met zijn unieke perspectief weet hij deze schijnbaar bescheiden situaties te vergroten tot krachtige verhalen vol humor en inzicht.

Bryan van Brink
Over de Punchline
Marlies Bloemen

Foto: Isabeau Bosscher

Wesley Embregts